< Terug naar alle leden

Sparked.Works Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn de aanjagers van de horeca
Wij werken niet met collega's, wij werken met vrienden. De horeca is hard werken, dus dat mag beloond worden. Wij willen de horeca weer aanjagen, met nieuwe energie.

Kernwaardes van Sparked
Wij zijn er om echt het verschil te maken

Gastgerichtheid
De vonk laten overslaan. Iedereen moet zich gehoord en gezien voelen. Van het personeel tot de gast. Dan is het écht geslaagd.

Flexibiliteit
Een tentamen? We get it. Lastminute personeel nodig? We get it. Ons streven is simpel, wij proberen altijd mee te veren op het onverwachte. Zo is iedereen happy.

Gastblijheid
Jezelf kunnen zijn, dat gevoel krijgen en die ruimte hebben. Je maakt tenslotte pas samen het verschil als je jezelf kan zijn.

Wat wij voor jou kunnen betekenen
Flexpool
Wij passen onszelf aan op jouw piekmomenten. Heb je een feest met te weinig personeel? Lossen we op. Een beachclub waar de zon toch wél gaat schijnen? Zijn we bij. Oftewel, heb je snel oproep-power nodig? Dan staan wij voor je klaar!

Recruitment
Samen zetten wij jullie zaak op de kaart, het idee aanwakkeren, aanjagen. Hiermee ben jij verzekerd van een lange termijn oplossing binnen het personele vraagstuk én tegelijkertijd kan je gebruikmaken van onze flexpool.

Ik wil werken in de horeca
Werken in de horeca? Easy, wij hebben voldoende vacatures en vaste partners waar jij direct aan de slag kan.
Word lid van onze flexpool, krijg speciale horeca training en begeleiding, en kies zelf waar én wanneer je werkt.

Werken bij Sparked
Ik zoek horeca personeel!
Op zoek naar geschikt personeel? Bij Sparked vinden we voor jou de juiste match. Tevens kun je gebruik maken van onze flexpool, bestaande uit zorgvuldig getrainde horecamedewerkers.

Werken met sparked
Zullen we samen het verschil maken?
Wij werken niet met collega's, wij werken met vrienden. De horeca is hard werken, dus dat mag beloond worden. Wij willen de horeca weer aanjagen, met nieuwe energie.

Samenwerken is wat we doen
Wij geloven niet in het traditionele “Lever maar gewoon personeel”. Samen kom je verder dan alleen. En langdurig samenwerken zorgt voor écht succes.

Hoe wij dit doen?
​Naast het beantwoorden van het vraagstuk willen we jullie graag leren kennen. Hier kan nog een heel lang verhaal van gemaakt worden maar écht kennismaken gebeurt niet op een website.

Wij zijn aanjagers, gangmakers, geen volgelingen.

Wat wij dan anders doen? Hoe zo’n samenwerking eruit ziet? Dat vertellen we graag tijdens een kopje koffie. Neem gerust contact op, sneller nog… een belletje.


Contactgegevens
Hertogin Hermingardisstraat 13
5341 PH Oss
T: 06-11434472
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -