< Terug naar alle leden

GWS dé schoonmaker Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

GWS dé schoonmaker geeft schoonmaak een gezicht.

Als familiebedrijf sinds 1984 weet GWS dé schoonmaker uit ervaring dat schoonmaak draait om de juiste mensen op de juiste werkplek. GWS dé schoonmaker is uitgegroeid tot een onderscheidend, toonaangevend schoonmaakbedrijf in Noord Brabant.

GWS dé schoonmaker wil het mooiste, beste en vriendelijkste schoonmaakbedrijf van Noord Brabant zijn. Wij maken het verschil door altijd meer aandacht te geven aan relaties, medewerkers, leveranciers en de maatschappij. Inmiddels is ook de derde generatie werkzaam binnen GWS dé schoonmaker. GWS dé schoonmaker is een regionaal, betrokken en duurzaam schoonmaakbedrijf, waarbij plezierig werken belangrijk is. Wij willen van betekenis zijn voor onze medewerkers, relaties en omgeving.

Alle medewerkers binnen GWS dé schoonmaker volgen de basisopleiding schoonmaak. Dit gebeurt intern met een extra module waarin communicatie en signalering wordt behandeld. Zo krijgen onze relaties gediplomeerde, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers met oog voor detail.

GWS dé schoonmaker besteedt veel aandacht aan groei. Onze objectleiding is bijvoorbeeld allemaal begonnen als schoonmaker. Zo ook de directie. We weten daarom ook waar we over spreken.

GWS dé schoonmaker neemt haar verantwoordelijkheid in deze maatschappij meer dan serieus. Schoonmaak is mensenwerk. Over het algemeen uitgevoerd door laaggeschoolde mensen. GWS dé schoonmaker gaat uit van het principe dat iedereen kan leren schoonmaken. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (geschikt voor schoonmaak werk) krijgen bij GWS dé schoonmaker een kans. Het imago van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laat helaas nog vaak te wensen over. Het beeld bestaat nog steeds dat het hier om mensen gaat die fysiek en mentaal niet in orde zijn. Het tegendeel is waar. Het gaat juist om mensen, die gezond en krachtig zijn, maar door omstandigheden in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen. We hebben het hier over mensen die heel graag willen en kunnen werken! Dat laten ze ook dagelijks bij onze relaties zien.


Onze specialismen zijn schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, Dieptereiniging keukens, reiniging zonnepanelen en sanitaire voorzieningen.


Contactgegevens
Westeind 10
5245 NL Rosmalen
T: 073-5218550
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1984
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000


GWS dé Schoonmaker