< Terug naar alle leden

Belned Branche: Industrie, Glasbewerking

Bedrijfsomschrijving

Belned b.v. is opgericht in 1978 en levert beglazingsartikelen aan glashandels, glaszetters, schilders en aannemers in heel Nederland. Doordat we een compleet assortiment beglazingsartikelen kunnen bieden, heeft u als vakman één leverancier voor al uw benodigdheden. Dit betekent ook één vaste vertegenwoordiger, één vaste aanspreekpartner op de verkoop binnendienst, één overzichtelijke factuur en eigen vrachtwagens met een vaste chauffeur op vaste bezorgdagen.

We zijn gevestigd in Raamsdonksveer, waar in de loop van de jaren twee locaties zijn ontstaan met modern uitgeruste fabrieken, magazijnen en kantoren. Een spuitgietmachine voor de productie van kunststofbeglazingsblokjes, een opbind-/ labelmachine, een droogstraat, zaagmachine en boortafel voor glaslatten en een volautomatische glassnijtafel voor de productie van voorzetramen maken onder meer deel uit van ons machinepark.

Belned produceert verschillende artikelen in eigen beheer: glaslatten, ventilatieroosters, aluminium voorzetramen en kunststof beglazingsblokjes. Daarnaast leveren we kitten en kitpistolen, rondschuim, alle soorten beglazingsband, dé bekende merken spijkermachines, ruitensnijders en een aantal schoonmaakartikelen voor werkplaats en magazijn.


Contactgegevens
Ramgatseweg 4
4941 VS Raamsdonksveer
T: 0162-576576
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: -
Jaaromzet: -