< Terug naar alle leden

Ceka Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

WIE ZIJN WE…
We zijn een bevlogen, creatieve partner bij interieurprojecten voor verschillende professionele markten: het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Wij zijn zowel ontwerper als totaalleverancier en leveren onze interieurprojecten turn-key op, van ontwerp tot realisatie.

WAT WE DOEN…
We realiseren totaalconcepten; van vloer tot plafond en van ontwerp tot montage. We vinden de juiste balans tussen esthetiek en functioneel, met oog voor alle facetten van innovatief, conceptmatig en functiegericht werken.

HOE WE HET DOEN…
We doen het samen. Een interieur adviseren dat het beste aansluit op de wensen en eisen van onze relatie doen we niet op afstand; dat doen we sámen met onze relaties. We onderhouden doorlopend intensief contact tijdens het ontwikkelen van het interieuradvies en de uitwerking ervan.

ONZE VISIE…
Een mooi interieur is het visitekaartje van een bedrijf of instelling; naar de eigen medewerkers, maar zeker ook naar klanten, gasten, patiënten of leerlingen.
Een mooi en slim interieur stimuleert de productiviteit en de betrokkenheid van personeel. Meer uitstraling en een betere sfeer maken de werknemers meer betrokken bij en trotser op de organisatie waarvoor ze werken. Dat draagt uiteindelijk bij aan een hogere productie, een hogere omzet en een beter resultaat.


Contactgegevens
Waard 6
4906 BC Oosterhout
T: 076-5480040
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -