< Terug naar alle leden

Stichting Liliane Fonds Branche: Non-profit, Overig non-profit

Bedrijfsomschrijving

Dit is de missie van het Liliane Fonds: bijdragen aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede, al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

Het werk van het Liliane Fonds concentreert zich in 31 landen. In 24 daarvan werken we samen met een of meer Strategische Partnerorganisaties (SPO’s). Het programma in de overige 7 landen wordt aangestuurd door het Liliane Fonds of door een SPO uit de regio.

De SPO maakt jaarlijks een programma voor ondersteuning van kinderen met een handicap. Een SPO kent het land door en door en kan bepalen waar en op welke gebieden steun het dringendst nodig is. Voor uitvoering van het programma maakt de SPO afspraken met lokale Partnerorganisaties (PO’s) die dichtbij de kinderen werken, bijvoorbeeld op het platteland of in sloppenwijken. Het Liliane Fonds heeft een wereldwijd netwerk van ongeveer 900 PO's.


Contactgegevens
Havensingel 26
5211 TX 's-Hertogenbosch
T: 073-5189420
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1980
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -