< Terug naar alle leden

Compu Act 's-Hertogenbosch Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Wij geven op onze locatie cursussen en workshops. De lessen kunnen op drie manieren gevolgd worden nl. : Open-Leercentrum methode, klassikaal en privéles. Ook het verzorgen van een computerles op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open-Leercentrum. Met onze unieke lesmethode kunt je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo.

Je kan in ons Open Leercentrum een proefles volgen, bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Wij kunnen je ook helpen als je niet weet welke cursus bij je past of als je een andere vraag hebt over ons cursusaanbod.
Tijdens onze cursussen kunt je gebruikmaken van onze Koffie / Lunchruimte voor een kopje thee, koffie of cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor jou en je medecursisten.


Contactgegevens
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch
T: 06-16138772
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -