< Terug naar alle leden

BD Lease Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Financial Lease :
BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van equipment zoals heftrucks, machines en kranen is BD Lease uw ervaren en betrouwbare partner. Door onze intensieve samenwerking met veertien banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Operationele Service Lease :
Een personen- of bedrijfsauto leasen? U zult merken dat het vergelijken van leasetarieven complex is. De leaseprijs is slechts één onderdeel van een leasecontract. BD Lease kijkt en vergelijkt voor u, zodat u zeker bent van een scherpe prijsstelling. Minstens zo belangrijk zijn de algemene voorwaarden. BD Lease staat u daarbij met raad en daad terzijde, gedurende de gehele contractperiode. U kunt op BD lease rekenen!

Shortlease : De voordelen van leasing met de vrijheid van huren
Heeft u medewerkers die nog in hun proefperiode zitten of tijdelijk personeel in dienst? Indien u voor een korte periode (1 tot 12 maanden) één of meerdere personen- of bedrijfswagens nodig heeft, bied ik in samenwerking met onze maatschappijen de ideale oplossing: Shortlease.
Shortlease combineert alle praktische voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto. Bovendien is shortlease voordeliger dan huren. BD Lease heeft de beschikking over een grote vloot personen- en bedrijfswagens (diesel en benzine) in alle klassen, merken en typen. Winterbandenregeling, brandstofpas en zelfs een trekhaak behoren tot de mogelijkheden. Ik hanteer scherpe tarieven gekoppeld aan een uitstekende service.

Particulier :
Geld lenen is een serieuze zaak. BD Lease werkt samen met maatschappijen, welke volgens onze kernwaarden werken. Hierdoor bent u verzekerd van het scherpste tarief, geen afsluit- of dossierkosten, professioneel advies en een goede nazorg.


Contactgegevens
Heibloem 8
5242 JS Rosmalen
T: 0680166720
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: -