< Terug naar alle leden

Iscreen Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

iScreen is sinds 1996 specialist op het gebied van mens & gedrag binnen organisaties en altijd op zoek naar wat mensen daadwerkelijk beweegt. Ons uitgangspunt is dat in iedere organisatie mensen samen werken om een doel te realiseren. Een optelsom van kennis, ervaring, vaardigheden en karakters. De kracht van deze optelsom is afhankelijk van:
• Inzicht
• Samenwerken
• Communiceren.

In onze bedrijfsfilosofie staat de dynamiek tussen deze drie pijlers centraal. De dynamiek tussen inzicht in jezelf en in anderen, het herkennen en benutten van talent, de effectiviteit van de communicatie en het klimaat waarin wordt samengewerkt.

Van persoonlijke ontwikkeling tot teamcoaching en maatwerkorganisatieprogramma's.In alle diensten zijn onze drie pijlers inzicht, communicatie en samenwerking verweven. Daarmee zorgen we voor begrip, onderling vertrouwen, effectieve communicatie en samenwerking en rendement.

Ons online tool de Wizard helpt je bij een diversiteit aan HR thema’s. De iScreen Wizard is een online systeem dat al je testactiviteiten en assessmentprogramma's regelt. Alles op het gebied van persoonlijkheid en persoonlijkheidsthema's, drijfveren, competenties, talenten, communicatiestijlen, intellectuele capaciteiten en affiniteiten. Boordevol tests en vragenlijsten, rapporten, tips & tools, ontwikkeladviezen en allerlei interessante informatie. Na het volgen van een training is een organisatie in staat om zelfstandig online assessments af te nemen en de resultaten te interpreteren.

iScreen is sterk groeiend en heeft inmiddels ook internationaal erkenning.

“Het concept is helder, de tools zijn praktisch en breed inzetbaar, de ondersteuning is professioneel en laagdrempelig en heeft bovenal een ondertussen fameus geworden focus op individu, communicatie en samenwerking”.

Specialisatie:
* Mens & gedrag binnen organisaties
* Talentmanagement
* Team- en organisatieontwikkeling
* Online assessment
* Loopbaan en individuele coaching
* Training & Advies
* Teambuilding


Contactgegevens
Berlicumseweg 12
5248 NT Rosmalen
T: 073-5231278
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -