< Terug naar alle leden

Marketthings Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Ik ben een succesvolle creatieve marketingondernemer met jarenlange nationale en internationale ervaring

Als een ras-marketeer sta ik geprogrammeerd om te denken vanuit de klant. Of het nou gaat om merk(her)positionering, online strategie of productintroducties.

Mijn opdrachten zijn divers. Mijn invalshoek is altijd op zoek gaan naar de werkelijk marketingvraag voor de beste oplossing. Opdrachtgevers zeggen: kunnen we je klonen, omdat ik het onmogelijke vaak mogelijk maak. Voor mij is er geen standaard aanpak.

Uit mijn comfortzone stappen, of dat nu studeren was in Salamanca, werken in Barcelona of ieder jaar op de skies staan. Of na werknemer, 20 jaar geleden zelfstandig geworden en iedere paar jaar jezelf en ook je werk opnieuw uitvinden. Het brengt mij iedere keer veel energie.

In Nigeria vond mijn eigen bedrijf opnieuw uit met marketingconcepten in entertainment, zakelijke dienstverlening en retail. Natuurlijk denk je dan wel eens waar ben ik aan begonnen. Dat is het moment om door te pakken. Want niets is mooier dan een zaal vol Nigeriaanse directeuren die een fantastische workshop krijg van Rob & Emiel over maximaal uit je team halen. Humor met kennis verbinden.

Ik geloof in denken, werken en organiseren vanuit de klant.

Natuurlijk veranderd de wereld dat houdt het leuk en boeiend. Met net een succesvolle afronding van mijn Post Doctoraal Digitale Marketing Strategie & Leiderschap ben ook weer helemaal op de hoogte van de laatste “digitale” stand van zaken.


Contactgegevens
Koningsweg 59
5211 BG Den Bosch
T: 06-28843748
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -