< Terug naar alle leden

Richard de Jong | High Performance Organisaties Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Ik adviseer en begeleid middelgrote organisaties met 25-500 medewerkers gevestigd in de Brabantse steden lijn (Bergen op Zoom tot Den Bosch) die een High Performance Organisatie willen worden en blijven. In de organisatie zijn korte lijnen, de mensen zijn actiegericht maar niet te opportunistisch, plezier en prestatie gaan hand in hand.

Eigenlijk gaat het best wel oké de organisatie, maar er zit nog veel potentieel in. Het management voelt de uitdaging om de prestaties van de organisatie te verbeteren maar ze weten niet goed waar ze moeten beginnen, of hoe ze het moeten aanpakken. Ze hebben soms al van alles geprobeerd maar met tegenvallende resultaten.

Nu willen ze het anders aanpakken, eerst eens goed kijken wat er echt aan de hand is en daarna heel gericht werken aan verbetering en het waarmaken van hun ambities. Op een manier die in hun specifieke situatie werkt.

Ze zoeken nu een nuchtere partner die ze hierbij kan helpen. Iemand met genoeg kennis en ervaring om snel de uitdaging te doorgronden en de flexibiliteit om een aanpak op maat te maken en onderweg bij te stellen als dat nodig is.

Ik adviseer en begeleid hele organisaties, MT's en individuele leiders. Het resultaat is een High Performance Organisatie, MT of leider.


Contactgegevens
Kerkstraat 10
5101 BC Dongen
T: 06-51766523
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000