< Terug naar alle leden

Eshgro Groep Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Over Eshgro
Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de cloud. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met een team van ruim 300 enthousiaste collega’s staan wij vanuit onze vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Boxmeer, Delft en Weert dagelijks voor je klaar om jou te helpen bij al jouw ICT-vraagstukken.

Krachtenbundeling dankzij buy-and-build strategie
De Eshgro Groep werkt volgens een buy-and-build strategie. In december 2020 heeft Eshgro Diabolo ICT overgenomen. Na een jarenlange intensieve en succesvolle samenwerking, was dit voor beide partijen een logische stap. Dankzij het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de unieke, persoonlijke klantbenadering van Diabolo creëren we synergie.

In 2021 werd de groei die in 2020 was ingezet versneld door de overname van process automation specialist Thysia in oktober en de fusie met IT dienstverlener Avensus in december. De expertise en oplossingen van Thysia op het gebied van SharePoint, Teams en het Power Platform zijn een enorme versterking van ons innovatieve platform Smarter 365. Door het bundelen van onze krachten met Avensus is Eshgro nu een landelijk opererende moderne workplace specialist op het gebied van clouddiensten en gespecialiseerde security. Hierdoor zijn we nóg beter in staat je te begeleiden bij jouw digitale transformatie en zijn we nóg veelzijdiger als het gaat om de inrichting, het beheer en de ondersteuning van jouw toekomstbestendige, digitale werkplek.

Jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger
Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. De cloud is de spil in deze digitale reis. Samen met jou creëren we de oplossingen die jouw organisatie sneller, eenvoudiger en veiliger laat werken met cloudtoepassingen. Dit doen we vanuit de mens en niet vanuit techniek. Een ICT-vraagstuk vraagt namelijk om een menselijke invulling op de gestelde uitdaging.

Sneller, eenvoudiger en veiliger is de overtreffende trap. Dat is bewust zo geformuleerd. Bij Eshgro kun je erop rekenen dat jouw digitale transformatie verder gaat dan een eenmalig proces met standaard oplossingen. De overtreffende trap vereist namelijk een oplossing met meetbare resultaten die je de mogelijkheid biedt om je continu verder te ontwikkelen.

De winnaars van morgen
De wereld om ons heen verandert snel en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Organisaties die het beste kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Om te kunnen blijven ontwikkelen, moeten organisaties daarom beschikken over drie belangrijke competenties:

Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten;
Inzicht verkrijgen in het gebruik van toepassingen door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken, zodat je kunt bijsturen en verbeteren;
Aantoonbaar veilig weten om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van je medewerkers en klanten.


Digitale transformatie met Smarter 365
Met slimme software behaal jij meer resultaat. Dankzij ons Smarter 365 platform realiseren klanten maximale productiviteit, veiligheid, compliance en financieel rendement. Zo kun je altijd en overal meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger (samen)werken.


Contactgegevens
Bereklauw 7
5831 PE Boxmeer
T: 0485-476193
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: -
Jaaromzet: -