< Terug naar alle leden

Santas Koffie Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Santas koffie is al sinds 1988 een vertrouwde koffieleverancier uit Rotterdam. Mede dankzij een prettige collegiale sfeer bestaat ons team uit mensen die al jaren deel uitmaken van het Santas koffie. Als klant beschik je daarom voornamelijk over vaste vertrouwde contactpersonen. Denk hierbij aan mensen uit de verkoop-binnendienst, administratie, accountmanagers, technische dienst en onze Barista's.

Wij bieden koffiesoorten aan voor vier verschillende zetmethoden; standaard maling, snelfilter, Fresh Brew & bonen. Deze zijn terug te vinden in 8 verschillende melanges. Waarbij er 3 specifiek gericht zijn aan de horeca; Melange No 12, Melange No 17 & Melange No 19.

Naast onze primaire ambacht proberen wij tevens zorg te dragen voor mens & milieu. Natuurlijk zijn wij Fairtrade (Max Havelaar), Bio (Skal) en MVO gecertificeerd. Maar vanuit onze overtuiging dat duurzaamheid verder gaat dan certificering, namen wij in 1988 al het initiatief om te stoppen met plastic- en folie wegwerpverpakkingen voor onze koffies.

Wij introduceerden daarom een unieke & duurzame retourverpakking; het ijzersterke koffieblik. Hiermee streven wij er naar om zo min mogelijk afval te creëeren. Niet alléén in woord, maar ook in daad dankzij ons tastbare & duurzame retourverpakking concept.

Wij beheersen onze ambacht van inkoop en kwaliteitscontrole tot het branden, mêleren & cuppen van onze koffies. Deze activteiten voeren wij geheel in eigen beheer uit. Alles met als einddoel; het beste uit ons product te halen. Ter aanvulling gaan wij nog een stap verder. Wij bieden ook mogelijkheden tot onderhoud, service, training en advies. Hiermee kun je geheel zelfstandig een koffieproduct presenteren waar je trots op bent.


Contactgegevens
Benjamin Franklinstraat 501
3029 AC Rotterdam
T: 010-4258529
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -