< Terug naar alle leden

JAMwerkt Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Bij JAMwerkt.nl zijn we elke dag bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Dat doen we met behulp van verschillende regiomanagers en een uniek online werkplatform.

WERKZOEKENDEN
Op dit platform is het zowel mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een leuke baan, als uitgenodigd te worden door bedrijven voor een tijdelijke opdracht of vaste (bij)baan. Daarnaast is het voor starters mogelijk om een startersprofiel aan te maken, die vervolgens zichtbaar wordt voor alle aangesloten bedrijven. Op deze manier kan een perfecte match met uw bedrijf zeer snel gemaakt worden.

BEDRIJVEN
Steeds meer dingen kunt u online regelen. Toch loopt de arbeidsmarkt daar nog ver in achter. Lijkt het u niet ideaal om in één oogopslag te zien welke jongeren, studenten of starters uit uw omgeving beschikbaar zijn voor een paar dagen, enkele maanden of zelfs fulltime? Dat is nu ook mogelijk. Via www.JAMwerkt.nl heeft u namelijk direct toegang tot jong talent uit uw regio. Ook kunt u meteen hun profiel bekijken zodat u meteen een indruk heeft van de kandidaat. Ideaal dus!

OVER ONS
Sinds november 2018 zijn we met ons kantoor en 17 enthousiaste collega's gevestigd in Eindhoven, op loopafstand van Eindhoven Airport. We zijn inmiddels actief in meer dan de helft van Noord-Brabant en we zijn steeds op zoek naar ambitieuze regiomanagers, accountmanagers en recruiters die er samen met ons voor willen zorgen dat jongeren, studenten en starters straks in heel Nederland eenvoudig een leuke en passende bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in de buurt kunnen vinden.


Contactgegevens
Freddy van Riemsdijkweg 28
5657 EE Eindhoven
T: 0497-783100
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000