< Terug naar alle leden

LIMO-MIJ Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Limomij heeft zich sinds 1991 ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende limousine, limo en taxi servicebedrijven in Nederland. Onze superstreched limo’s en limousines zijn de allernieuwste modellen en zijn altijd in perfecte staat, zowel van binnen als van buiten.

Door de toegenomen vraag uit het bedrijfsleven naar ruimere, exclusieve automobielen voor het vervoer van maximaal acht personen hebben wij ons wagenpark nu uitgebreid met vier van de allernieuwste ruim 9 meter lange Lincoln Superstretched Towncars. De Lincoln limousines zijn voorzien van alle denkbare luxe, zoals DVD, televisie en bar en deze worden voor de meest uiteenlopende activiteiten verhuurd. Naast het gebruik van deze limousines voor galas, premieres,bedrijfsfeesten, airportservices, etc. kunt u onze limousines natuurlijk ook gebruiken als luxe mobiele vergaderruimte op weg naar business meetings in binnen- en buitenland.

Mocht u een limo of limousine willen huren of wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening, dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummers :073-61212 95,
GSM: 06-53 12 50 73
Email: info@limomij.nl


Contactgegevens
Bokhovenstraatje 21
5211 TT Den Bosch
T: +31 6 53 12 50 73
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -