< Terug naar alle leden

Podonova.nl Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Sinds een aantal jaar help ik meerdere bedrijven in de podobranche met de (online) marketing van hun bedrijven, producten en merken. Met als gevolg dat ik niet alleen enthousiast ben geworden over deze branche, maar ook steeds meer kennis heb gekregen over grondstoffen en andere materialen die veelal via de klassieke groothandel in binnen- en buitenland hun weg vinden naar gebruikers.

Een van die bedrijven levert al meer dan 40 jaar aan de groot industriële (orthopedische) schoenen- en zolenbranche, maar had nog geen verkooppartner richting podotherapie en podologie. Door mijn achtergrond ontstond het idee een pure online groothandel op te richten. Zonder de vertegenwoordigers en het grote eigen magazijn van de klassieke groothandel. Zodat we het kostenvoordeel daarvan kunnen doorgeven aan iedere podotherapeut en podoloog die bereid is zelf bestellingen online in te voeren.

De missie van Podonova is bekende, innovatieve en duurzame materialen van hoge kwaliteit snel beschikbaar te maken. Met een online groothandel die 7 dagen per week 24 uur per dag ruime informatie biedt over de producten en waarin je makkelijk en snel kunt bestellen. Een groothandel die we vanuit een duurzaam bedrijfspand zo klimaatvriendelijk mogelijk runnen, door waar mogelijk te kiezen voor duurzame alternatieven. Op allerlei gebieden.

We zijn in het najaar van 2019 gestart en als ‘nieuwe’ groothandel is ons assortiment nog beperkt. Maar er komen wekelijks producten bij. Mis je een bepaald materiaal in onze winkel, wil je weten vanaf wanneer je een bepaald product bij ons kunt kopen of denk je dat we iets beter op een andere (duurzamere) manier kunnen doen? Deel dat dan aub met me.


Contactgegevens
Ringbaan Oost 125
5014 GB Tilburg
T: 013-2079037
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -