< Terug naar alle leden

Manpower Den Bosch Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Wereldwijd helpt Manpower al sinds 1948 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. We verdiepen ons in de knelpunten van onze opdrachtgevers en bijten ons vast in de vraag achter de vraag. Dit doen we onder meer binnen de branches: financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contact centra, logistiek en productie.

Bijna niets in het leven is voor mensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders. Onze kracht is om afhankelijk van de behoefte een passende oplossing te bieden. Dat is de ingang naar een nieuwe baan of het faciliteren van een loopbaanpad. We zijn er voor iedereen en we helpen mensen verder. Dat staat centraal in de dienstverlening van Manpower en dat doen we met een enorme gedrevenheid.

Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijn transparant en we doen wat we beloven. Kunnen wij geen geschikte kandidaat vinden, dan bieden we altijd een alternatief. Is een kandidaat nog niet klaar voor een nieuwe baan, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis of vaardigheden, dan helpen we op een andere manier. Denk aan een ontwikkelpad, hulp bij het ontdekken van talent of het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt. Onze overtuiging is dat iedereen talent heeft en dat talent moeten we met elkaar optimaal benutten. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we ondernemers om succesvol te zijn én te blijven. Zodat ook onze opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven. Daar zetten we ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst.

Manpower is actief in ruim 80 landen. We zijn onderdeel van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

Manpower. Wij helpen jou verder.


Contactgegevens
Europalaan 28
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 073-6138616
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1974
Vestigingen: -
Jaaromzet: -