< Terug naar alle leden

FLUA Leidingrenovatie Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Specialist in leidingrenovatie, rioolrenovatie en putsanering.

Worden de risico’s voor uw leiding te groot, en wilt u met een minimale overlast uw leiding renoveren? Dan kan Flua dat voor u verzorgen! Flua is dé specialist op het gebied van renoveren van riool- en leidingstelsels. Of het nu gaat over vrijverval leidingen, drukleidingen of putten, Flua kan het allemaal. Ook voor gemetselde riolen en afwijkende objecten in uw riool- of leidingstelsel bent u bij de mensen van Flua aan het juiste adres.
Bij het renoveren van leidingen kiest u voor kwaliteit. Wij kunnen u die kwaliteit bieden doordat we met de meest moderne middelen werken, en omdat we over goed opgeleide en ervaren medewerkers beschikken. Daarnaast bent u natuurlijk gebaat bij een snelle en probleemloze uitvoering. U wilt immers zo weinig mogelijk oponthoud op uw bedrijfslocatie en in de openbare ruimte. Wij zorgen, door een gedegen voorbereiding, voor een adequate uitvoering binnen de gestelde tijd en budget. Uiteraard met behoud van de kwaliteit die sleufloos renoveren biedt! Een kwaliteit die onovertroffen is, en gelijk staat aan nieuw werk.
Wilt u ook gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Dan vragen wij u contact op te nemen met onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en kunnen u uitgebreid informeren over onze werkwijze en onze maatwerkoplossingen.


Contactgegevens
Landjuweel 14
3905 PG Veendendaal
T: 0546-678989
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 7
Jaaromzet: -