< Terug naar alle leden

FabAfterRehab Branche: Lines Of Business, Lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Ik ga bot te zijn. Mijn missie is vet, maar eenvoudig. FabAfterRehab werd opgericht om hulp vrouwen die alles wat ze kunnen eventueel wilt hebben, maar zijn ongelukkig. Groot taboe! Een gouden kooi is nog steeds een kooi en liep ik dat lopen. Dus nu kan ik het gesprek te doen. En bereiken een helpende hand.Een gouden kooi is nog steeds een kooi, die ons berooft van onze vrijheid. Als we ervaren bepaalde gebeurtenissen in het leven of als we moeten natuurlijk gedrag te remmen dathoudenons van de ontwikkeling van alle aspecten van onze persoonlijkheid en van essentieel belang zijn, kan dat leiden tot burn-out, depressie of verslaving van alle soorten.
En wanneer dat gebeurt voor ons, terwijl we leven een ogenschijnlijk perfect leven, kan de schuld dit overweldigend zijn, en kan ons tegenhouden om onze ziel te luisteren.
Hoe verklaart u aan mensen die je niet tevreden bent, terwijl je in goede economische levensituatie,wanneer u een uitstekende opleiding en een trauma-vrij jeugd hebben gehad, als je in een solide huwelijk met een liefhebbende partner?
Ongelukkig voelen is niet alleen beïnvloed door de voorwaarden van de “kooi”, maar ook en vooral door de aard van de persoon die het leven in het. Onze natuur of instinct reageert niet op logica, maar naar onze biologische behoeften.

Let's get real voor een sec. We hebben allemaal onze ups en downs. En als de ups aanzienlijk groter dan het aantal downs, kunnen we nog steeds noemen onszelf een gelukkig - of op zijn minst een tevreden - persoon. Maar wat als het andersom? Dan bent u in de problemen, mijn vriend.


Contactgegevens
Thornerbeek 6
5032 EB Tilburg
T: -
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -