< Terug naar alle leden

Melis Gieterijen Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Melis Gieterijen Tilburg staat bekend als een onderneming die kwaliteit levert. Goed en traditioneel gemaakt gietwerk dat aan alle eisen en normen voldoet die in de industrie worden gesteld. Sinds de oprichting in 1954 staat de klant centraal bij Melis Gieterijen Tilburg (MGT). Om aan alle wensen te voldoen, is Melis Gieterijen Tilburg in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne onderneming die bestaat uit drie verschillende bedrijven:

• Melis Metaalgieterijen B.V.
• Meti Technisch Bureau
• Melis Coquillegieterijen

Melis Gieterijen Tilburg heeft de uitstraling van een jong en dynamisch bedrijf, hoewel de onderneming al een hele bestaansgeschiedenis kent. Juist doordat Melis Gieterijen Tilburg steeds de nieuwste productiemethoden toepast, is men in staat kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen, maakt Melis Gieterijen Tilburg zich op voor de toekomst. Naast de dagelijkse werkzaamheden van de onderneming is Melis Gieterijen Tilburg erg actief op het gebied van kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieuzorg. De sterke kanten van de onderneming worden verder uitgebouwd. Kwaliteit en flexibiliteit, waarborgen continuïteit.
Melis Gieterijen Tilburg zal zich in de toekomst blijven profileren als een gieterij die binnen de industriële wereld werkt voor trendsetters in een specifieke sector. Melis Gieterijen Tilburg werkt onder andere voor machine- en apparatenbouw, pompenindustrie, verlichtingsindustrie, de medische sector en de overheid.


Contactgegevens
Fr. Mannaertsstraat 3
5046 AK Tilburg
T: 013-5436073
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1954
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -