< Terug naar alle leden

KiwiHesta Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

KiwiHesta is gespecialiseerd in het vervaardigen van warm/heetwater en stoom gevoede luchtverwarmers en batterijen uit staal verzinkt, RVS/ALU of RVS/RVS, maar ook voor de standaard koper aluminium verwarmings- en koel- batterijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Als stoom specialist levert KiwiHesta maatwerk producten aan zowel industrie als installateur voor zowel ruimteverwarming als procesverwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring en stoomtechnische know-how kunnen wij met u meedenken om tot een optimale productkeuze te komen, waarin kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid onze speerpunten zijn.

Als batterijen specialist leveren wij koel batterijen zowel in koud water uitvoering als in DX (directe expansie) eventueel voorzien van druppelvangers en lekbakken.
Indien gewenst kunnen we voor u de batterijen voorzien van een coating die de levensduur aanzienlijk verlengd.

Doordat wij op een efficiënte manier werken kunnen wij onze producten, ook maatwerk producten, snel leveren. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren om uiteindelijk een passende oplossing aan te kunnen bieden.


Contactgegevens
Avignonlaan 27
5627 GA Eindhoven
T: 040-2319820
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -