< Terug naar alle leden

Ride Branche: Zakelijke dienstverlening, Juridische dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Ride is er voor ieder bedrijf dat geen eigen juridische afdeling of bedrijfsjurist heeft. Ride adviseert, ondersteunt en is de all-in juridische vraagbaak en sparringpartner waar iedere onderneming behoefte aan heeft. En dat voor een vast bedrag per maand of per opdracht. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Ride werkt als jouw eigen bedrijfsjurist, in-house counsel, legal counsel, of welke naam je daar ook op wilt plakken. Ride gebruikt de term Legal Business Partner omdat die term precies omschrijft hoe Ride werkt: wij zijn de juridische partner voor jouw bedrijf!

Onze juristen hebben meer in huis dan alleen een schat aan juridische kennis. Wij zijn juridische partners die onderdeel vormen van jouw onderneming, die proactief werken in plaats van reactief en vooral betrokken en pragmatisch zijn.

Het doel van de Legal Business Partner is om jouw bedrijfsproces optimaal te beheersen. Ride sluit daarmee volledig aan op jouw bedrijfsvoering, waardoor jij het best mogelijke commerciële resultaat weet te bereiken.


Contactgegevens
Zijlstraat 9
4811RZ Breda
T: 085-1308232
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -