< Terug naar alle leden

Molenkamp Bedrijfsadvies Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Molenkamp Bedrijfsadvies is opgericht in 1991 en richt zich op het begeleiden en adviseren bij bedrijfsovernames, fusies, management buy-outs en -buy-ins en hieraan gerelateerde financieringsvraagstukken.

Tijdens het proces van koop en verkoop wordt de ondernemer door Molenkamp Bedrijfsadvies gedurende het gehele traject -van waardebepaling, search, onderhandelingen en het sluiten van de uiteindelijke transactie bij de notaris- intensief begeleid. Op deze manier houdt de ondernemer zijn handen zoveel mogelijk vrij om datgene te doen waar hij goed in is; het runnen van zijn onderneming.
De adviseurs van Molenkamp Bedrijfsadvies verrichten hun werkzaamheden onafhankelijk, discreet en gecommitteerd (resultaatsgebonden).

Molenkamp Bedrijfsadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat adviseert en bemiddelt bij fusies en overnames van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Als specialist begeleiden zij op een onafhankelijke en discrete wijze de overname. Zij zoeken overnamekandidaten en verzorgen, als intermediair tussen investeerder en verkoper, het hele traject van waardebepaling tot en met afwikkeling van de definitieve overdracht. Daarnaast treden zij op als onafhankelijk financiële adviseurs voor waardebepalingen.


Contactgegevens
Luchthavenweg 59 XI
5657 EA Eindhoven
T: 040-2960095
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -