< Terug naar alle leden

ITW EAE Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

ITW EAE, gevestigd in Oosterhout, Nederland, is een onderdeel van Illinois Tool Works, Inc. (NYSE: ITW), een wereldwijd industrieel productiebedrijf dat behoort tot de Fortune 200. ITW EAE is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van kapitaalgoederen die worden gebruikt in de elektronische productie. Het bedrijf biedt vooraanstaande faciliteiten voor het assembleren van gedrukte schakelingen (PCB) over de hele wereld. Een van de dochterondernemingen van ITW EAE is Vitronics Soltec.

Vitronics Soltec richt zich op het ontwerp en de fabricage van massa-soldeerapparatuur voor de wereldwijde markt van PCB-assemblage. De producten omvatten de Reflow, Wave en Selective Soldering-markten. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige apparatuur speelt Vitronics Soltec een essentiële rol in het productieproces van printplaten voor verschillende sectoren, waaronder consumentenelektronica, industriële elektronica, telecommunicatie, automotive, medische elektronica en meer.

Als onderdeel van ITW EAE profiteert Vitronics Soltec van een uitgebreid wereldwijd netwerk. ITW EAE heeft productiecentra in Camdenton (Missouri) en Lakeville (Minnesota) in de Verenigde Staten, evenals in Suzhou (China). Daarnaast zijn er verkoop- en ondersteuningskantoren in Lakeville (MN) en Camdenton (MO) in de VS, Guadalajara (Mexico), Singapore, Suzhou (China) en Oosterhout in Nederland.

De klanten van ITW EAE variëren van OEM's tot contractfabrikanten in verschillende sectoren waar elektronica een sleutelcomponent vormt. Hierbij kan worden gedacht aan halfgeleiders en geavanceerde verpakkingen, consumentenelektronica zoals smartphones, tablets en mobiele apparaten, hoogwaardige en militaire toepassingen, industriële elektronica en besturingssystemen, telecommunicatie en RF, automotive en medische elektronica, laboratoriumapparatuur en sensoren, en nog veel meer.

ITW EAE is trots op de gecombineerde proceskennis op het gebied van elektronica en surface mount technology (SMT). Als resultaat hiervan is het bedrijf in staat om voortdurend innovatie te stimuleren en de ontwikkeling van technologie van de volgende generatie te versnellen binnen het kader van Industry 4.0

Als vooraanstaande speler in de elektronische productie-industrie blijft ITW EAE voortbouwen op zijn sterke marktpositie door het benutten van proceskennis en technische expertise om oplossingen te bieden die wereldwijd aan klanten hogere opbrengsten, grotere productiviteit en winstgevendheid leveren.


Contactgegevens
Innovatiepark 12
4906 AA Oosterhout
T: 0162-483000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1916
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000