< Terug naar alle leden

Hagro precisie Branche: Lines Of Business, Industrie

Bedrijfsomschrijving

Staan kwaliteit en efficiënt produceren centraal binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Hagro Precisie BV aan het juiste adres! Hagro levert u een zeer uitgebreid assortiment precisie gereedschappen t.b.v. de (fijn-) metaalindustrie, vergezeld van een deskundig advies. Hagro bekleedt een vooraanstaande marktpositie met producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wij leveren met name topmerken, die wij wereldwijd betrekken van gerenommeerde fabrikanten.

Als specialist op het gebied van verspanen en spannen leveren wij u niet alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn, maar zorgen er tevens voor dat u deze optimaal kunt inzetten. Ons gemotiveerde en zeer deskundige team houdt zich dagelijks bezig met de (praktische) ondersteuning van onze relaties en adviseert de meest effectieve oplossingen voor nog meer rendement.

Alle producten worden met veel zorg verpakt. Op deze wijze proberen we mogelijke schade aan uw bestelling te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met uw bestelling tijdens de verzending dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van onze contactgegevens.


Contactgegevens
Industriepark 18
5374 CM Schaijk
T: -
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1969
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -