< Terug naar alle leden

Hoefnagels Marine Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 20 jaar is Hoefnagels Marine BV gespecialiseerd in hoogwaardige schuifdeursystemen, luiken, windschermen en andere maatwerk afsluitingen in de luxe jachtbouw.
Het ontstaan van het bedrijf ligt in de rolluiken en aluminium gevelbouw. In het verleden werden de projecten in de luxe jachtbouw uitgevoerd onder de vlag van Hoefnagels aluminium gevelbouw. Sinds 2013 heeft het bedrijf zijn specialisme en focus volledig op de maritieme industrie gelegd en daarmee haar naam gewijzigd in Hoefnagels Marine BV.

Hoefnagels Marine BV voorziet in maatwerkoplossingen voor deursystemen, die voldoen aan de hoogste eisen van architecten, scheepswerven, certificeringsinstanties en eindgebruikers. Onze deursystemen zijn te vinden op de meest luxe jachten ter wereld.
De systemen worden op onze locatie in Tilburg ontworpen, ge-engineerd en geproduceerd. De montage en installatie van de systemen wordt uitgevoerd door ons team van ervaren monteurs in zowel binnen- als buitenland. Met de vergaande service en nazorg, wordt de kwaliteit van de deursystemen compleet gemaakt, zodat de bedrijfszekerheid van de deursystemen gegarandeerd is, ook in de meest zware omstandigheden waar de jachten zich soms in kunnen bevinden.


Contactgegevens
Jules de Beerstraat 35
5048 AH Tilburg
T: 013-3035040
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -