< Terug naar alle leden

versID Communicatie Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Marketing - Technische documentatie - Bedrijfsfotografie - Illustraties.

- Marketing / Reclame
Communicatie in de breedste zin van het woord. Bij versID bedenken, ontwerpen en realiseren we offline en online reclame voor het MKB. Afhankelijk van de doelstelling stellen we de juiste marketingmix samen. Daarbij versterken digitale en traditionele marketing elkaar. We beginnen met een idee en werken dat uit tot een totaalconcept of een afzonderlijke reclame-uiting voor jouw merk, product, dienst of bedrijf.

Indien gewenst verzorgen wij de fotografie en leggen zo de juiste beelden vast voor alle uitingen. Heb je liever een illustratie op maat? Ook dat kan.

- Technische documentatie
Een van onze andere specialismen op het gebied van communicatie is het vervaardigen van technische documentatie. Dit doen we volgens de Europese machinerichtlijn. Door te werken voor o.a. het Ministerie van Defensie hebben we jarenlang kennis en ervaring opgebouwd. In onze handleidingen vertalen we techniek in woord en beeld naar de gedachtegang van de gebruiker.

versID maakt illustraties en/of foto’s die de beschrijving van het product verduidelijken. Beeld zegt immers vaak meer dan woorden.

DISCIPLINES
- Grafisch vormgeven: Ontwerpen en vormgeven van reclame zoals logo, huisstijl, brochure, flyer, banner, website en online content.
extension.
- DTP: Creatief bewerken en opmaken van tekst en beeld voor online en offline publicaties.
- Social media: Het inrichten en onderhouden van social media kanalen. Bedenken en vormgeven van passende content.
- Illustreren: Vervaardigen van informatieve technische illustraties. Creëren van grafische, creatieve, artistieke illustraties, infographics, praatplaten en visuals.
- Website: Webdesign, webbuilding, zoekmachineoptimalisatie (basis SEO). Realisatie van gebruiksvriendelijke websites.
- Tekstschrijven: Schrijven en redigeren van commerciële teksten t.b.v. brochures, websites en online content en technische teksten voor gebruikershandleidingen.


Contactgegevens
De Genestetlaan 2
5531TS Bladel
T: 0497360325
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: -
Jaaromzet: -