< Terug naar alle leden

Habraken Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Habraken is ruim 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop, modificatie, ontwikkeling en onderhoud van industriële naaimachines en aanverwante apparatuur, met vestigingen in Nederland en België.

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff naaimachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Mitsubishi en Pegasus. Daarnaast bieden we een eigen merk aan: HM machines. Deze HM machines zijn aangepaste standaard machines die de klant meer mogelijkheden en procesverbetering bieden. Wij exporteren onze HM machines naar meer dan 40 landen.

De toepassing van naaimachines is enorm divers. Onze klanten bevinden zich o.a. in de auto-, lederwaren-, schoenen-, matras- en meubelindustrie. Ook partijen op het gebied van zonwering, zeilmakerijen en outdoor zijn wij van dienst. Daarnaast voorzien we klanten van maatwerkoplossingen bij allerlei vormen van technische textielverwerking.

We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden.


Contactgegevens
Spanjestraat 1
5171 PE Kaatsheuvel
T: 0416-276919
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000