< Terug naar alle leden

Habraken Branche: Lines Of Business, Industrie

Bedrijfsomschrijving

In de loop der jaren is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naaimachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen. Hiermee kunnen we uw machines in perfecte conditie brengen en houden. Hiernaast hebben we een eigen R&D afdeling waar klantspecifieke oplossingen uitgewerkt worden. De juiste naaimachine vinden kan een uitdaging zijn. Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines, en helpt u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.

Binnen de Benelux voorzien wij vele bedrijven van diverse kwalitatieve merken, zoals Dürkopp Adler, Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. Wij zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff naaimachines, en daarnaast bieden we een eigen merk aan: HM machines. Deze HM machines zijn aangepaste standaard machines die de klant meer mogelijkheden en procesverbetering bieden. Wij exporteren onze HM machines ondertussen al naar meer dan 40 landen! Ons grote onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 verschillende types reserveonderdelen zorgt ervoor dat uw machines altijd in optimale conditie blijven. Deze grote voorraad, in combinatie met onze korte levertijden, maken van Habraken uw partner op het gebied van industriële naaimachines.

Onze technische servicedienst staat altijd voor u klaar en biedt verschillende maatwerkoplossingen. Heeft u specifieke verzoeken aangaande uw industriële naaimachine of wilt u een kijkje nemen in de wereld van industriële naaimachines van Habraken? Kom dan langs in onze showroom, waar wij de modernste machines hebben staan. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing!


Contactgegevens
Spanjestraat 1
5171 PE Kaatsheuvel
T: 0416-276919
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -