< Terug naar alle leden

Jos Heeren Transport Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Jos Heeren Transport is van oudsher een familiebedrijf met liefde en passie voor het vak logistiek. Het continue streven naar de beste te zijn resulteert in jarenlange samenwerking met onze klanten in diverse branches zoals producenten van isolatiematerialen, verpakkingsmaterialen, pallets en andere logistieke hulpmiddelen.

e-Logistics en MyExpoBox zijn onderdeel van Jos Heeren Transport. Logistiek voor een webshop of beursstand is bij ons in goede handen.

e-Logistics is het fulfilmentcenter in de regio Tilburg. Wij verzorgen voor jouw webshop de hele logistiek van A tot Z. Kleine pakketjes of grote xxl pakketten leg je bij ons in opslag totdat ze worden verzonden naar jouw klant. Het verzenden kan met een pakketvervoerder, maar zeker ook met onze eigen transportdienst waarbij betrouwbaarheid en service hoog staan.

check voor meer info www.elogistics-jht.nl of bel naar 013-5052175 en vraag naar Pieter Heeren

Ook standbouwers en standhouders behoren tot het klantenportfolio. Wij zorgen voor een vlotte op- en afbouw van uw stand door het transport te regelen naar elke beurslocatie in Europa.

Met ons divers wagenpark en uitgebreid netwerk kunnen wij elke logistieke uitdaging aan. Zo maken wij gebruik van volumecombi's, meeneemheftrucks (kooiaap), megatrailers, bakwagens en bestelauto's. Alles uitgevoerd door kwalitatief goede en gemotiveerde chauffeurs.

Ook hebben wij een mooie logistieke oplossing beschikbaar die het leven van een (kleinere) standhouder makkelijker maakt. Vooral als diegene meerdere beurzen heeft, dan hebben wij een mooie box beschikbaar waar al zijn of haar spullen in vervoerd kunnen worden.

Daarnaast is meteen de opslag geregeld van de spullen wanneer er geen beurs plaatsvindt. Geen problemen meer met het bij elkaar zoeken van alle banners, tafeltjes, stoeltjes en noem maar op, maar alles makkelijk in een box beschikbaar.

Check www.myexpobox.nl voor meer informatie!

#beursgemak #beurs #myexpobox #beurslogistiek #beurstransport #maakhetlevenmakkelijkervaneenstandhouder


Contactgegevens
Bukkumweg 13
5081CT Hilvarenbeek
T: 013-5052175
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1921
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000