< Terug naar alle leden

Studio MES Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Studio MES gelooft in de kracht van sterke merken!

Wij zetten ons met Studio MES in voor een vrolijke, gezonde en slimme wereld.
Bedrijven die streven naar duurzaamheid, innovatie en positiviteit helpen we groeien door ze een gezicht te geven. Door de visie en het verhaal van jouw bedrijf te vertalen naar krachtig en helder beeld, brengen we jouw verhaal tot leven!

Een identiteit helpt jouw organisatie om te spreken en uit te stralen waar jij als bedrijf voor staat. Je merkidentiteit is van grote invloed op je positie in de markt en hoe duidelijker deze gepresenteerd wordt, hoe meer je doelgroep zich in jouw merk zal herkennen en hoe sneller hij voor jou zal kiezen. Wij zetten krachtige merken neer, waar jouw doelgroep zich in zal herkennen en wat ze nooit meer zullen vergeten!

Hoe wij dat doen?
Studio MES is een grafisch ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het maken van visuele identiteiten en in het visualiseren van informatie. Dit biedt de mogelijkheid om jouw verhaal op een begrijpelijke en leuke manier over te brengen.

Vanuit een merktraject, waarin de basis van jouw organisatie vastgelegd wordt, maken we huisstijlen, websites, animaties, infographics, illustraties, drukwerk en andere uitingen die 100% aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie. Wij geven jouw product en/of bedrijf een eigen gezicht, waardoor je opvalt bij je doelgroep, deze doelgroep aantrekt en dus uiteindelijk meer winst zal behalen.

Tijd, moeite en aandacht vinden we belangrijker dan snelheid. We nemen daarom de tijd om jou te leren kennen en ons goed in te leven in jouw verhaal. Hierdoor kunnen we iets maken wat precies jouw verhaal vertelt. We gaan op een informele manier in gesprek en betrekken je in ons ontwerpproces, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten.

Ik leer jou graag kennen, omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar verder kunnen helpen.

Heb je een vraag, wens of leuk idee dat je met me wil bespreken?
Stuur mij dan gerust een bericht, zodat we kennis kunnen maken onder het genot van een lekker bakje koffie.


Contactgegevens
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
T: 06-28850113
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -