< Terug naar alle leden

De Ridder THO Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Vanaf de oprichting in 1976 heeft De Ridder BV zich ontwikkeld tot een begrip op de Nederlandse markt als importeur van hoogproductieve, verspanende precisie metaalbewerkingsmachines. Op dit gebied vertegenwoordigt De Ridder met name gerenommeerde Zwitserse, Duitse, Oostenrijkse en Japanse fabrieken.

Onze klanten zijn te vinden in de verschillende takken van industrie, onderzoek en onderwijs en hebben allen gemeen, dat zij de hoogste eisen stellen aan hun producten en de daarvoor benodigde productie- en controlemiddelen.

Het huidige leveringsprogramma is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde producten, afgestemd op uw behoefte en wensen. De Ridder BV streeft naar langdurige relaties met haar afnemers door het geven van goede adviezen bij de verkoop en hen professioneel te ondersteunen bij installatie, scholing, reparatie en onderhoud van geleverde productiemiddelen. Teneinde dit te realiseren worden service technici voortdurend via trainingen op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied.


Contactgegevens
IBC weg 10
5683 PK Best
T: 0499-391057
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -