< Terug naar alle leden

Moeskops Grafisch B.V. Duurzame Luxe Verpakkingen Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 1976 zijn we uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Dit hebben we bereikt door ons vakmanschap en inzet.
Wij van Moeskops Grafisch B.V. ontwikkelen en produceren hoogwaardige, innovatieve verpakkingen, opbergmiddelen en presentatiemiddelen, volledig op maat. Vakmanschap staat hierbij centraal. Al meer dan 45 jaar pionieren we en zo maken we gebruik van de nieuwste machines en technieken. We hebben zelfs een revolutionaire verpakkingsmachine mee ontwikkeld. Door ons vakmanschap mag je kwaliteit, innovativiteit en creativiteit verwachten. En dat met een snelle levering en een uiterst duurzame, CO2-neutrale, productielocatie in Hapert, Nederland. Hier werken we met een team van ruim 75 vakmannen en -vrouwen, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren.
Ondanks dat we een productiebedrijf zijn, willen we een positieve invloed hebben op het milieu en het welzijn van mensen. We beschikken dan ook over een uiterst duurzame, CO2-neutrale, productielocatie. Op ons dak zijn 2.996 zonnepanelen geïnstalleerd, we hebben een nieuw pand met de nieuwste en duurzaamste bouwtechnieken en -materialen, maken gebruik van een inventief ondergronds afvaltransport- en scheidingssysteem en op onze kartonsnij-/freesmachine hebben we een afzuig- en perssysteem voor kartonstof aangesloten ter bevordering van recycling én gezondheid van medewerkers. Daarnaast zijn we FSC®-gecertificeerd en maken we gebruik van FSC®-gecertificeerde materialen, maar we gaan nog verder dan dat. Denk aan karton gemaakt van grasafval, karton gemaakt van vezels uit gerecyclede spijkerbroeken en papier gemaakt van 100% landbouwafval. We motiveren onze klanten om te kiezen voor de duurzaamste materialen. Een bijdrage aan de circulaire economie en een stapje verder dan dat. We kiezen hier niet voor gerecycled maar zelfs voor geupcycled. Zo verpak je met de natuur en niet tegen de natuur.
Wij maken het verschil tussen een product en een goed afgewerkt product. Je zoekt iets bijzonders waarmee je jouw bedrijf of product wilt laten opvallen. Uniek en onderscheidend in vorm, materiaal, afwerking en/of formaat. Iets waar van tevoren over is nagedacht, meegedacht en altijd naar wens wordt uitgevoerd. Want wij zijn briljant met karton.


Contactgegevens
Smaragdweg 14
5527 LB Hapert
T: 0497382344
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -