Error loading MacroEngine script (file: MainNavigation.cshtml)
< Terug naar alle leden

Xkst. Concept, training & design Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Met de passie en de behoefte om te ontdekken, ben ik altijd enthousiast om te creëren. Mijn hele leven ben ik gefascineerd geweest door een diversiteit aan schoonheid en werd ik geïnspireerd door de vele facetten van design, het creëren van concepten en visuals. De positieve energie en de vrijheid in ruimte en esthetiek geven mij als persoon voeding.
Door vorm te geven aan verschillende ideeën , kan ik mijn verbeelding vertalen naar creaties op het gebied van design, educatief materiaal & food. Ik geloof dat iedereen een uniek patroon met een unieke levensstijl heeft en als zodanig moet worden benaderd. Dat gezegd hebbende, is mijn doel om persoonlijkheid in design te definiëren. Of het nu gaat om een ​​modestijl, het creëren van een ruimte om u thuis te laten voelen, decoraties of verschillende soorten presentaties van gerechten.

Als u op zoek naar een persoonlijke stijl en u wilt uw ideeën vertaald zien in een uniek en verfijnd ontwerp, kunt u altijd informatie inwinnen over de mogelijkheden.


Contactgegevens
Platanenlaan 8
5248 AH Rosmalen
T: 06-46412004
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -