< Terug naar alle leden

The Adventure Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Sinds 1999 is The Adventure Land Rover dealer waarna het merk een enorme groei heeft doorgemaakt.

2e merk toegevoegd

Vanaf 2009 is The Adventure ook de Jaguar dealer voor de regio 's-Hertogenbosch. Op de Reitscheweg 35 in 's-Hertogenbosch vindt u het merk Jaguar samen met Land Rover onder een dak. Beide merken presenteren zich met hun eigen lijn en zichtbaarheid in haar nieuwe showroom (2017).

Doelstelling

The Adventure kenmerkt zich door laagdrempelige klantbenadering, persoonlijk contact en de servicegerichte instelling. Optimale aandacht en een maximale service voor de klant vinden wij erg belangrijk.

Waardering

In 2013 en in 2015 is The Adventure uitgeroepen tot de "BEST JAGUAR DEALER OVERALL". Dit is een fantastische waardering voor ons bedrijf.

Medewerkers

Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te ontwikkelen door opleiding en training. The Adventure biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities.

Maatschappelijk

The Adventure is actief op verschillende vlakken om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo biedt The Adventure meerdere stage plekken en ondersteunt The Adventure een aantal goede doelen, waaronder "Drive Against Malaria" en "3FM Serious Request".

Milieu

The Adventure door gerichte duurzame maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als "erkend duurzaam".

The Adventure Selection

Naast de merken Jaguar en Land Rover heeft The Adventure ook een groot aanbod hoogwaardige occasions van verschillende premium merken. Onder de naam The Adventure Selection bieden wij de occasions aan en uiteraard leveren wij deze occasions af met de bekende service en garantie.


Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met ons bedrijf en onze producten. U bent van harte welkom.


Contactgegevens
Reitscheweg 35
5232 BX Den Bosch
T: 073-6446779
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000