< Terug naar alle leden

Van Zutphen Service Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud via een landelijke service aan uw professionele grootkeuken-, koelvries en vendingapparatuur. Dit doen wij voor u om tussentijdse storingen zoveel mogelijk te voorkomen en de technische levensduur van uw apparatuur te verlengen. Van montage tot en met het onderhoud en van reparatie tot vervanging.

Door bij ons een onderhoudscontract af te sluiten heeft u de garantie van een goede en probleemloze werking van uw professionele apparatuur. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd.

Bij Van Zutphen kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor al uw professionele keukenapparatuur, automaten en koel/vriessystemen. Omdat we wereldwijd samenwerken met ruim zestig fabrikanten en dealers van merken en uiteenlopende producten, zijn onze monteurs als geen ander op de hoogte van alle Ins & Outs.

Het onderhoud van uw professionele apparaten wordt zo gepland dat uitval voorkomen wordt. Het eventuele ongemak blijft hierdoor tot het minimum beperkt.

◦Eerste prioriteit bij storingen
◦Lagere tarieven
◦Al uw professionele apparatuur wordt bij een onderhoudsbeurt gekeurd volgens Arbo NEN 3140
◦Na goedkeuring ontvangt u een uitgewerkte checklist en een keuringssticker. Deze kent een geldigheid van 12 maanden

Van Zutphen Service biedt u de welbekende servicegarantie, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

“Fabrikanten vertrouwen de zorg voor het technisch onderhoud van hun professionele keukenapparatuur, Vending/koffieautomaten met een gerust hart aan ons toe. U ook?“


Contactgegevens
Binnenveld 11
5462 GK Veghel
T: 0413-311411
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -