< Terug naar alle leden

Quoco Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Quoco® is een veelzijdige manier om van het buitenleven te genieten. Op een andere manier laat Quoco® je koken, bakken, grillen en barbecueën ervaren. Genieten van de Quoco® begint al voor dat je start met eten bereiden en gaat daarna nog door te genieten van het vuur en de warmte. Het is een 3 in 1 product waarbij je een buitenkeuken, barbecue en vuurhaard in één, uniek designproduct hebt.

De mooie sokkel is de basis van de Quoco Piatoo, uniek en multifunctioneel. Door de indeling kan een gedeelte gebruikt worden om hout op te slaan, terwijl het bovenste gedeelte kan dienen voor kookbenodigdheden. Daarnaast beschikt het onderstel over een as-schuif waardoor je de schaal makkelijk schoon kunt maken en de zuurstoftoevoer geregeld kan worden.

Quoco® staat voor functioneel, stijlvol en design. Door gebruik te maken van hout, briketten of houtskool, in een ronde bolle schaal is de verwarming van de plaat optimaal en kan er gespeeld worden met de verschillende temperatuurzones. Naast de ronde Carbonsteel bakplaat kan er ook gekozen worden voor verschillende accessoires waaronder een draaibare grillplaat om een extra dimensie te geven aan het koken of bijvoorbeeld een designbijzettafel met werkblad om het buiten-koken en leven compleet te maken.

Het is bij de Quoco Piatto mogelijk om op de bovenkant van de schaal te bakken, maar je kan ook grillen met de Quoco Grill. Dit is een speciaal rooster dat te bevestigen is in het midden van de schaal. Deze is optioneel te bestellen en geeft een extra dimensie aan het koken met de Quoco Piatto. Het rooster is tevens draaibaar en zorgt voor extra ruimte tijdens het koken.

Quoco® is naast een functioneel product ook een lust voor het oog. Het is een kunstwerk die in iedere omgeving past en weinig onderhoud nodig heeft. De plaat is zo ontworpen dat het vet en de olie naar het vuur toelopen. Het onderstel kan door middel van stelvoetjes perfect stabiel geplaatst worden. De schaal staat op de open sokkel en kan daardoor gemakkelijk horizontaal geplaatst worden.


Contactgegevens
Het Sterrenbeeld 25
5215 MK 's-Hertogenbosch
T: 073-6897524
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -