< Terug naar alle leden

Rotom Nederland Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Met de producten en logistieke diensten van Rotom helpen wij dagelijks duizenden klanten in Europa die behoefte hebben (duurzame) ladingdragers. Rotom stemt uw wens precies af op de wens van uw klanten. Zo werkt Rotom, zo bouwt Rotom aan tevreden ambassadeurs.
De producten en diensten die de Rotom Groep aanbieden worden verzorgd door meer dan 500 medewerkers, verdeeld over tien Europese vestigingen. Dagelijks adviseert en helpt Rotom klanten en prospects bij het maken van de juiste keuzes; welke logistieke oplossing sluit het beste aan bij de bedrijfseigen wensen en behoeften. Rotom benadert elke klant persoonlijk en streeft ernaar om de logistieke oplossing zoveel mogelijk op maat aan te leveren. Inmiddels heeft Rotom al meer dan 30 jaar ervaring met deze maatwerk werkwijze voor het leveren van logistieke middelen en diensten!

Het hoofdkantoor van Rotom is gevestigd in Nederland. Met vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Portugal, Denemarken en recent in Engeland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Hier kunt u onze locaties vinden?

Rotom is gespecialiseerd in het leveren van de beste interne transportmiddelen, ladingdragers, mobiele opslagsystemen en hulpmiddelen voor uw magazijn of winkel.

De missie van Rotom is klanten helpen bij hun supply chain optimalisatie zodat zij hiervan de ‘duurzame’ voordelen ondervinden. Door de beste logistieke middelen en diensten aan te bieden, biedt dit klanten continuïteit en daarmee kostenbesparingen. Rotom biedt Europese klanten optimalisaties van hun supply chain zodat zij zich kunnen focussen op hun dagelijks en belangrijkste activiteit; de eigen bedrijfsvoering!

Belangrijkste kernwaarden van Rotom zijn:
-Kwaliteit
-Betrouwbaarheid
-Flexibiliteit
-Effectief zoeken en realiseren van oplossingen

De doelstelling van Rotom is dé leverancier te worden binnen Europa op het gebied van logistieke middelen en diensten. Rotom is continu bezig met het verbeteren en verfijnen van zijn producten en diensten voor de eigen klanten zodat zij hun supply chain kunnen optimaliseren en hierdoor besparingen kunnen realiseren of efficiënter kunnen gaan werken. Rotom heeft als doel om de beste producten, diensten en logistieke oplossingen te leveren waardoor de productiviteit en efficiency van de logistieke proces zal toenemen en daarmee de kosten zullen dalen.


Contactgegevens
Ekkersrijt 1428
5692 AK Son
T: 0499-491010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -