< Terug naar alle leden

Asto Shipyard Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Asto Shipyard, gelegen aan de Bergsche Maas, is een vooruitstrevend bedrijf waar de Brabantse gastvrijheid nog altijd de boventoon voert.
Persoonlijke aandacht voor de klant kenmerkt het bedrijfskarakter, evenals de precisie waarmee wordt gewerkt: kernwaarden van de organisatie - 'to be exact'.

Op innovatieve wijze wordt er gewerkt aan nieuwbouw, afbouw, onderhoud en reparatie van binnenvaartschepen en scheepvaartgerelateerde projecten. Tot de loyale klantenkring behoren rederijen, overheidsdiensten en particulieren, in Nederland, België en daarbuiten.

Het onderscheidend vermogen wordt gevormd door de veelzijdigheid van de organisatie; Asto Shipyard beschikt over een compleet machinepark, uitgebreide kadefaciliteiten en een ijzersterk team van specialisten voor iedere activiteit die het bedrijf in huis heeft - alles onder één dak. In combinatie met de toonaangevende ervaring in de poedersector vervult Asto Shipyard een unieke positie in de maritieme branche.

Asto Shipyard is een organisatie die wordt gevormd door een unieke combinatie van vakmanschappen: elektra, verspaning, scheepsbouw, iedere afdeling heeft zijn eigen specialisme.

Gezamenlijk worden de krachten gebundeld en daarmee heeft Asto Shipyard een zeer compleet team van vakmensen in huis, die elkaar aanvullen en voor ieder vraagstuk een oplossing hebben.

Het opleidingsniveau van het in Nederland geschoolde en gecertificeerde personeel is van een bijzonder hoog niveau en blijft actueel dankzij vakgerelateerde trainingsprogramma's.

Asto Shipyard ambieert klanten voor het leven: van ontwerp tot oplevering en van periodiek onderhoud tot reparatieservice, 24/7.

Door goed te blijven luisteren naar de klant én de omgeving wil de organisatie groeien in efficiency. Innovatie speelt een essentiële rol, waarbij duurzaamheid, veiligheid en een schoner milieu bepalend zijn.

Er wordt structureel geïnvesteerd in mens & machine. De ervaring heeft geleerd dat persoonlijke aandacht en veelzijdig maatwerk garant staan voor goede resultaten. Klanten van Asto Shipyard kunnen blijven rekenen op een professioneel oog voor detail en een marktconforme prijs.


Contactgegevens
Keizersveer 3 c
4941 TA Raamsdonksveer
T: (0)162 - 513 650
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1956
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -