< Terug naar alle leden

Van de Wijgert pallet- en emballagehandel Brabant Branche: Facilitaire dienstverlening, Afvalverwerking

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

Wie aan Van de Wijgert denkt, denkt aan pallets maar we voelen ons ook verbonden met de regio. Dit uit zich wellicht nog het meest in de manier waarop we maatschappelijk betrokken zijn. Zo sponsoren we al jaren meerdere evenementen en ijshockeyteams. Deze houding ervaart u ook als klant. We maken geen onderscheid tussen kleine of grote afnemers maar leveren klantgericht en volgens uw specifieke wensen.

Onze binding met de regio en onze werkwijze sluiten naadloos aan bij hoe we graag omgaan met klanten. Al ruim 25 jaar zijn we een toegankelijk bedrijf met moderne recycle oplossingen en een wagenpark voor logistieke dienstverlening. Wij hebben altijd een ruime voorraad. Bovendien hebben we de capaciteit voor het leveren en vervaardigen van pallets in uiteenlopende aantallen en formaten.

Ervaar Van de Wijgert, vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Pallets in verschillende formaten wanneer u ze nodig heeft. Dat is onze kracht! Ongeacht het aantal gewenste pallets, leveren wij pallets voor kleine en grote afnemers. We kunnen daarvoor leveren vanuit eigen voorraad. Specifieke aantallen en wensen m.b.t. het formaat en de levering? Wij produceren voor verschillende klanten pallets op maat. Met onze voorraad en productiecapaciteit zijn we in staat om vooral snel kleine aantallen te leveren. Dit heeft als voordeel dat we iedere klant snel kunnen voorzien van pallets.

In- en verkoop van alle soorten pallets
Snelle levering
Gespecialiseerd in levering van kleine partijen
Reparatie van pallets voor derden
Onderhoud van palletbestanden

Productie en levering van pallets sluitend met uw behoefte. Dat klinkt eenvoudiger dan het is.
Hoeveel pallets heeft u nodig? We kijken samen met u naar de verhouding van uw producten ten opzichte van het benodigde aantal pallets. Zo krijgt u grip op deze doorgaans lastige kostenpost en biedt het inzicht in wat u wanneer nodig heeft. Met kleine aantallen, geleverd op de juiste momenten heeft u bovendien zowel spreiding in kosten als in het verwerken van de pallets voor de levering/transport van uw eigen producten.


Contactgegevens
Minosstraat 38
5048 CK Tilburg
T: 013 4670097
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -