< Terug naar alle leden

Power-ED Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is geen luxe, maar hoort onderdeel te zijn van elk bedrijf. We staan voor meerdere grote opgaven, zoals de energietransitie (klimaat), de milieutransitie (stikstof) en de materiële transitie (circulaire economie). De Corona-crisis maakt de urgentie voor een toekomstbestendig bedrijfsmodel nog groter.

Wij zijn de buitenboordmotor van uw bedrijf. De kennis op het gebied van MVO zit in uw bedrijf, alleen moet dit nog naar boven komen. Daar hebben wij onze bewezen methode voor. Dit doen wij door uw medewerkers te betrekken bij het traject. Met een creatieve en verfrissende blik kijken we naar waarde die in de keten gerealiseerd kan worden. We denken graag out of the box en realiseren zo cross-overs voor innovaties.

Duurzaam organiseren is niet eenvoudig. Power-ED helpt om het concreet te maken voor uw organisatie. We stuwen uw organisatie naar een duurzame koers met u aan het roer! We coachen de onderneming met onze kennis, ons netwerk en soms participeren we, om uw bedrijf op een nieuwe koers te brengen.


Contactgegevens
Moorland 4
5688 GA Oirschot
T: 06-53799641
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -