< Terug naar alle leden

Arca Printers & Supplies Branche: Facilitaire dienstverlening, Kantoorartikelen

Bedrijfsomschrijving

Leverancier van printers, inkt, papier en afwerkproducten
Arca is de leverancier voor alles wat met printen en printers te maken heeft. Wij richten ons op de markt van verbruiksartikelen voor printers uit de professionele en semi-professionele fotografiebranche. Het familiebedrijf ARCA is opgericht in 1990 door de huidige eigenaren Dick, Lida en Robert Bol. Tegenwoordig is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Nederland op het gebied van printen en printartikelen. Onze vestiging in Moerdijk (Noord-Brabant), waar we al sinds 1999 gevestigd zijn heeft dan ook een opslag van 1000m² waar we meer dan 7000 artikelen uit voorraad kunnen leveren. Al onze producten zijn geschikt voor gebruik door professionals. Wij richten ons dan ook puur op het op de markt brengen van kwalitatieve producten. Zo exporteert Arca momenteel ook naar circa 11 Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Kwaliteit voor de professionele fotografie sector
Bij Arca hechten we dan ook grote waarde aan kwaliteit, iets wat onmiskenbaar belangrijk is in de professionele fotografie markt. Voordat wij een product aan onze catalogus toevoegen, wordt dit uitvoerig getest op zowel oude als nieuwe Epson printers.

Alleen als het betreffende product op alle fronten goed presteert, dan wordt het product toegevoegd aan het ARCA assortiment. Zo kunnen wij altijd achter onze producten staan en bieden wij u vakkundig advies gebaseerd op onze eigen testresultaten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

ICC kleurprofielen.
Zoals u wellicht weet, is een goed kleurprofiel onmisbaar om prints van topklasse te kunnen produceren. Ook bij Arca weten we dit als geen ander. Daarom maken wij al jaren zelf onze eigen ICC kleurprofielen voor al onze producten. Dit alles doen we met de juiste hoogwaardige apparatuur en bovenal met de juiste kennis van zaken. En het mooiste van alles is dat we de ICC kleurprofielen GRATIS aan u als klant beschikbaar stellen via onze downloadpagina. Hier kunt u geheel kosteloos GRATIS ICC profielen downloaden.


Contactgegevens
Plaza 11 e
4782 SL Moerdijk
T: 0168-380908
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -