< Terug naar alle leden

Grimbergen Consult Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Samen met een investeerder ben ik als MBI op zoek naar een MKB (midden tot groot) in de maakindustrie of handel in Brabant. Wij investeren in bedrijven die opvolging zoeken van de DGA of extra ondersteuning nodig hebben in management en kapitaal om te kunnen groeien of in zwaar weer zitten.
Volledige overname of pre-exit is bespreekbaar.
Momenteel woon ik nog in Heerlen maar op korte termijn gaan wij verhuizen naar ‘s-Hertogenbosch.

Naast deze zoektocht ben ik actief als interim manager op gebied van strategie en turnaround management.
Verdienmodellen veranderen razend snel door technologische ontwikkelingen, globalisering en veranderende klantbehoeftes. Afzetmarkten kunnen ineens wegvallen als gevolg van politieke beslissingen.

Hoe gaat u hier als ondernemer mee om in uw streven naar groei en continuïteit?

Door op het juiste moment te innoveren, nieuwe product/marktcombinaties te ontwikkelen en uw organisatie flexibel in te richten: Slagvaardig genoeg om snel mee te veranderen met uw business model in capaciteiten, processen en middelen.

Maar hoe organiseert u dit naast het runnen van uw bedrijf?

Als ervaringsdeskundigen weten wij heel goed hoe intensief ondernemen kan zijn én hoeveel tijd het vraagt om te innoveren. Met onze competenties in strategie en business development geven we u snel inzicht in uw mogelijkheden en pakken we het implementatietraject samen met u op:
• Bedrijfstakanalyse en portfoliomanagement tonen uw huidige markt- en groeipotentieel
• Bij definitie van nieuwe business modellen onderzoeken we de juiste timing en haalbaarheid
• Implementatieprogramma en projectmanagement voor nieuwe business modellen en ondernemingen

Waarom kiezen voor onze aanpak?

U ontvangt van ons geen dik adviesrapport voor in de la, maar een hands-on actieplan. Wij sluiten aan bij uw team om samen resultaat te boeken.
Daarbij denken we buiten de kaders en zoeken we samenwerking met innovatieve partners. Wij zorgen dat de juiste partijen, zoals kennisinstellingen, financiers, leveranciers en klanten, aansluiten in het traject en nemen subsidiemogelijkheden hierin mee.
Wij zijn ondernemers voor ondernemers. Wij weten dat het voor elkaar moet komen en dat daar noeste arbeid en commitment voor nodig is.


Contactgegevens
Dr. Clemens Meulemanstraat 17 J
6418 PC Heerlen
T: 06-11354637
I: -

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -