< Terug naar alle leden

Zorgbelang Brabant | Zeeland Branche: Non-profit, Overig non-profit

Bedrijfsomschrijving

Zorgbelang Brabant | Zeeland staat voor een gezond en veerkrachtig Brabant en Zeeland. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ondanks ziekte, beperking, ouderdom of minder zelfredzaamheid, mee kan blijven doen aan de snel veranderende maatschappij.

Hiervoor staan wat ons betreft de mogelijkheden, behoeften en wensen van mensen centraal, en is het ons doel dat het aanbod van zorgaanbieders, zorgfinanciers en overheden hierop aansluit. Zorgbelang Brabant | Zeeland is de verbindende schakel tussen al deze partijen. Wij geloven in de kracht van het in gesprek zijn met elkaar. Van het samen kunnen vertalen van ieders mogelijkheden en wensen naar een passend en goed uitvoerbaar zorg- en welzijnsbeleid. Zo werken wij samen met patiënten, cliënten, burgers en landelijke, regionale en lokale partijen aan een gezond en veerkrachtig Brabant en Zeeland.

Wij weten wat de ander beweegt, wat de ander nodig heeft. Omdat wij regionaal en lokaal ons werk doen en daar in gesprek zijn met patiënten/cliënten/burgers. Omdat wij daar aan tafel zitten met de zorgaanbieders en -financiers, met samenwerkingsverbanden en gemeenten. En aan die tafel dragen we niet alleen vanuit het perspectief van cliënten/patiënten/burgers innovatieve oplossingen aan, maar zijn wij ook betrokken bij de implementatie hiervan. Van idee naar concrete uitvoering in de praktijk.


Contactgegevens
Ringbaan Zuid 44
5022 PN Tilburg
T: 013–5942170
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -