< Terug naar alle leden

EVC Verpakking Branche: Industrie, Houtbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wij geloven dat verpakkingsprocessen alleen effectief verlopen wanneer de inpaktafels ontwikkeld zijn op basis van het E3-concept. Dit concept gaat uit van de drie belangrijkste succesfactoren van uw inpakafdeling:

- Efficiëntie
- Economie
- Ergonomie

Samen met u gaan we op zoek naar de best werkende oplossing voor uw afdeling. Met onze ervaring van logistieke processen bieden wij totaaloplossingen en denken we graag samen met u “out of the box”!

Door samen met de gebruiker de werkzaamheden te bespreken, configureren wij inpaktafels waarbij alle middelen binnen handbereik worden aangeboden op een zo klein mogelijke oppervlakte. Wij werken niet vanuit een catalogus maar vanuit de werkzaamheden die verricht moeten worden. Samen met onze partners zijn wij in staat om totaaloplossingen te bieden door bijvoorbeeld Quickscans en ABC-analyses uit te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om voor u een one-stop-shopping oplossing aan te bieden. Palletwikkelen, rollenbanen, orderpickkarren en andere hulpmiddelen worden in de oplossingen meegenomen. Door de ons geselecteerde partners in het gehele proces te betrekken garanderen wij altijd een werkende oplossing.


Contactgegevens
Vliegeniersstraat 7
5405 BH Uden
T: 0413-747162
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -