< Terug naar alle leden

Sky Ballonvaarten Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis voor je klanten, medewerkers of andere relaties? Dat is mooi, want wij kunnen die belevenis uitstekend organiseren voor je. We gaan ervoor zorgen dat jullie evenement een succes wordt waarover nog lang en breed wordt nagepraat.

Ongeveer de helft van onze klanten bestaat uit bedrijven waarvoor we diverse bijzondere luchtvaart-incentives organiseren. We hebben inmiddels 30 jaar ervaring in het versterken van relaties van bedrijven met onder meer klanten, medewerkers, leveranciers en overheden. (Lees hier de ervaring van Vodafone (100 passagiers): ballonvaart personeelsvereniging Vodafone.)

Onze luchtvaartdiensten kennen allemaal een zekere mate van positieve spanning hetgeen leidt tot het gezamenlijk beleven van een bepaalde activiteit en waardoor bepaalde gevoelens samen met een relatie worden gedeeld. Doorgaans ontmoet je een relatie tijdens een bespreking of diner en verandert de context van de relatie daardoor nauwelijks. Door de inzet van onze luchtvaart diensten wordt je verhouding met je relatie gegarandeerd persoonlijker en daardoor vrijwel altijd sterker.

Lees op deze bedrijfspagina meer over onze (luchtvaart) incentives als:

Bedrijfsballonvaarten
Een luchtballon met jouw logo en communicatieboodschap
Het Sky Flight Center als locatie voor workshops, seminars of evenementen
Helikoptervluchten als bedrijfsactiviteit of personenvervoer
Onze historische luchtvaart vloot op Luchtmachtbasis Gilze-Rijen
We stemmen onze luchtvaart incentives graag exact af op jouw wensen. Wij hebben er plezier in om een extra stap te doen en optimale dienstverlening te bieden. We nodigen je uit om binnen het menu bedrijven verder te lezen en ons te contacten als je meer informatie of een offerte wenst te ontvangen.


Contactgegevens
Gilzerbaan 495
5032 VD Tilburg
T: 013-5900692
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000