< Terug naar alle leden

Welten Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Welten levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. We helpen consumenten en bedrijven om de juiste financiële keuzes te maken op impactvolle momenten. We zijn nieuw financieel professionals, hoog opgeleid talent door Welten opgeleid tot een professional in de financiële sector. We zijn niet bang voor verandering en laten een blijvende impact achter.

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!

Om consumenten en bedrijven echt te kunnen helpen met impactvolle financiële beslissingen, is het belangrijk dat een financieel professional meer bagage heeft dan kennis alleen. Daarom focust Welten, naast alle inhoudelijk kennis die deze professional nodig heeft, op extra vaardigheden en centrale sleutelcompetenties. Zo dragen wij bij aan de verandering van de financiële sector.


Contactgegevens
Magistratenlaan 2
5223 MD 's-Hertogenbosch
T: 088 828 88 00
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -