< Terug naar alle leden

Brabant Accountants en Belastingadviseurs Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Voor ons staat de mens achter de onderneming voorop. Onze deur staat altijd voor je open. We zijn meer dan een professionele, deskundige dienstverlener. We zijn een klankbord voor jou en je bedrijf en denken graag met je mee. Wij ondernemen samen met jou.

Brabant Accountants en Belastingadviseurs biedt ondernemers een full-serviceconcept: ieder financieel en fiscaal vraagstuk waar je tegenaan loopt kan bij ons worden neergelegd.

ONTZORGEN
Accountancy, fiscaal en juridisch advies, salarisadministratie en strategisch advies; voor elke discipline hebben we specialisten in huis. Complete ontzorging waardoor jij de kans krijgt om álles uit je onderneming te halen.

VERTROUWEN
We hebben oog voor de mens achter de onderneming. We willen weten voor wie we werken. Onze adviseurs zijn nauw betrokken bij onze klanten; langdurige relaties met vertrouwen als fundament. We staan letterlijk naast je om zo samen succesvol te ondernemen.

SERVICEGERICHT
Als klant heb je één vaste contactpersoon. We zijn een platte organisatie met korte lijnen waardoor we flexibel werken en snel inspelen op jouw wensen. Hoogwaardige, volledige dienstverlening voor een betaalbare prijs.

ALTIJD DICHTBIJ
In de regio Oost-Brabant hebben we 5 lokale vestigingen in Gemert, Oss, Someren, Uden en Veldhoven. Hiermee ervaar je de slagkracht van een groot kantoor maar wel met een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid; de basis van onze dienstverlening.


Contactgegevens
Verlengde Velmolen 8
5406 NT Uden
T: 0413-334633
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -