< Terug naar alle leden

Belledo Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

Belledo is een jong en vernieuwend bedrijf dat zich richt op leren wandbekleding voor elk interieur. Belledo biedt een basiscollectie van natuurlijke en eerlijke materialen. Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze collectie houden wij het materiaal zo puur als mogelijk. Door het gebruik van op duurzame wijze vervaardigd leer, dat door natuurlijke invloeden is verweerd, creëren wij wanden die stuk voor stuk uniek zijn.

Belledo is gevestigd in Waalwijk, het hart van de lederindustrie. Door een nauwe samenwerking met een ambachtelijke leerlooierij en een verbintenis met een lederwarenproducent, zijn wij nauw betrokken bij de totstandkoming van het product. Hierdoor kunnen wij onze klanten snel en “op maat” van dienst zijn.

Belledo is constant op zoek naar vernieuwing. Ook voor ideeën over een speciaal design, motief, combinatie van kleuren en/of leersoorten zijn wij het juiste adres.

Leer is officieel het oudste voorbeeld van recycling, alle huiden zijn afvalproducten uit de voedingsindustrie. De huiden die voor ons verwerkt worden zijn afkomstig van runderen die in Europa, met name Duitsland, hebben gegraasd.

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze leveranciers maken gebruik van moderne machines, milieuvriendelijke middelen en veilige procedures om een kwalitatief goed product te maken.

De leersoorten die wij gebruiken voldoen aan de strengste normen en technische specificaties op het gebied van milieu en gezondheid volgens hoogwaardige Europese eisen. Onze leersoorten zijn plantaardig afgelooid met natuurlijke extracten. De ECO-collectie is geheel gelooid met plantaardige producten.

Een belangrijk voordeel van leer is de levensduur. De waarborg voor langdurig gebruik is van erkend belang voor duurzaamheid. Daarnaast geeft het een interieur een warme, levendige en luxe uitstraling en heeft het als voordeel dat het geluiddempend werkt.


Contactgegevens
Zanddonkweg 4
5144 NX Waalwijk
T: 0416-272704
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -