< Terug naar alle leden

Baskuul Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Baskuul Accountants en Adviseurs is als erkend accountantskantoor aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Tevens zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Daarmee staan we garant voor een kwalitatieve en betrouwbare beroepsuitoefening.

In ons kantoorpand aan Wildeman 14 te Eindhoven, zijn momenteel 20 enthousiaste medewerkers actief op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, fiscale advisering en geautomatiseerde salarisverwerking.
Met een persoonlijke aanpak, nadruk op kwalitatieve dienstverlening en teamgeest, ontvangen we dagelijks de waardering van vele opdrachtgevers.

Baskuul werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, in tal van ondernemingsvormen. We beschikken over uitgebreide ervaring in tal van branches, van industrie, tot dienstverlening, detailhandel en non-profit sectoren.

Ons motto: Samen presteren!
Niet alleen met onze medewerkers, maar ook met onze relaties vormen we teams. Daarmee kijken we proactief naar kansen en bedreigingen. Ambities en belangen van de opdrachtgever vormen altijd de basis voor een succesvolle samenwerking.


Contactgegevens
Wildeman 14
5629 KH Eindhoven
T: 040-2810371
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -