< Terug naar alle leden

My Crunchy Munkey Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar een leuk cadeautje voor één van jouw lievelingsmensen? Iets waarbij zij zeker weten een reactie als ‘Oh My Goodness!’ zullen geven? Verras diegene dan eens met een originele My Crunchy Munkey!

Stel snel jouw eigen Crunchy Munkey reep samen en geef de ultieme belevenis cadeau aan je BFF, je lieve mutti, collega, je buurvrouw, je kids of gewoon iemand anders die je graag wilt verrassen!

Het leukste aan My Crunchy Munkey is dat het kaartje, en eventueel het armbandje, niet BIJ, maar IN de reep worden gegeven. Deze worden verpakt in speciaal materiaal en worden ín de chocolade verwerkt tijdens het maken van jouw samengestelde reep. Dus geef de ontvanger misschien even een subtiele heads up voordat hij/zij de tanden erin zet.

Bij My Crunchy Munkey werken wij met de chocolade van Callebaut, een Belgisch chocolademerk dat al sinds 1911 actief is.

Naast het feit dat Callebaut overheerlijke chocolade levert, geven zij ook veel aandacht aan het eerlijk en duurzaam verkrijgen van de cacao die nodig is om chocolade van te maken. Dat is iets dat wij bij My Crunchy Munkey erg belangrijk vinden!


Contactgegevens
Prins Hendrikstraat 4
4761 AH Zevenbergen
T: 076-2055081
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -