< Terug naar alle leden

Gemeente Loon op Zand Branche: Non-profit, Overheid

Bedrijfsomschrijving

De gemeente Loon op Zand is een veelzijdige gemeente met zo’n 160 medewerkers die we uitdagen om zich te ontwikkelen. Een actieve gemeente volop in ontwikkeling en beweging, een gemeente met ambities. Een informele organisatie met korte lijnen. Vol uitdagingen en afwisseling.

De gemeente Loon op Zand telt ongeveer 23.000 inwoners en bestaat uit drie dorpen: Loon op Zand met ongeveer 6000 inwoners, Kaatsheuvel met ongeveer 16500 inwoners en De Moer met 600 inwoners. De centrale ligging in Midden Brabant tussen de twee steden Tilburg en Waalwijk zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Daarnaast ligt de gemeente in een aantrekkelijke landelijke omgeving met veel natuur. De gemeente ligt in het groene hart van Brabant en heeft binnen haar grenzen het mooie Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen liggen. Dit zorgt ervoor dat de gemeente een aantrekkelijke recreatieve en toeristische gemeente is.

Loon op Zand is een gemeente waar inwoners en ondernemers goed wonen, leven, werken en recreëren. Een aantrekkelijke gemeente met voorzieningen van goede kwaliteit voor alle leeftijden, voor bewoners van buurgemeenten en toeristen is het goed recreëren, winkelen en ontspannen. Ondernemerschap van de lokale bevolking wordt aangemoedigd. Dit alles met behoud van de landelijke en natuurlijke uitstraling.


Contactgegevens
Anton Pieckplein 1
5171 CV Kaatsheuvel
T: 0416 - 289111
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1269
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -